Sayfalar

-Assassin's Creed III- Full Torrent(RELOADED)

24 Ocak 2013 Perşembe yazildi.


Assassin'S Creed III

Üyelerimizin  sabırsızlıkla beklediği oyunlardan birisi Assassin'S Creed  III çıktı !
Ubisoft serinin diğer oyunları gibi yine harika bir yapım sunuyor bizlere. Öncelikle şunu belirtelim yapımcı Desmond un son oyunu olacağını açıkladı.
  Yapıma genel olarak bakalım. Yıl 1775, Amerikan Kolonileri. Cesur, genç bir savaşçı vatanını korumak için savaşıyor. Ancak toprakları için verdiği bu mücadele onun Usta Suikastçi haline geleceği olağandışı bir yolculuğa dönüşüyor. Bu yolculuk ülkenin kaderini değiştirebilecek kadar önemli. İsminiz Connor, Kızılderili bir anne ve İngiliz bir babanın savaşçı oğlusunuz. Koloniler devrime yaklaştıkça hayatınızı kabilenizin özgürlüğüne adayacak, devrim yangınını başlatan kıvılcım olacaksınız. Yolculuğunuz sizi kanla kaplı savaş alanlarından kalabalık şehir caddelerine, tehlikelerle dolu yaban arazilerine ve ötesine götürecek. Yalnızca tarihe şahit olmakla kalmayacak, tarihi siz yazacaksınız. Dünya tarihinin en kanlı Devrimlerinden birini konu alan oyunda kendinizi Suikastçiler Tarikatı ile baş düşmanı Tapınak Şövalyeleri arasında asırlardır süren savaşın içinde bulacaksınız. Anvil Next motoru sayesinde yaratılan müthiş gerçekçi bir dünyada yeni ölümcül yeteneklerinizi kullanacaksınız.
Yenilik olarak bizi neler bekliyor derseniz , önceki serideki gibi gizli ölümler , sokaklarda adam kovalamak gibi durumlar yok. Bu sefer büyük savaşlara gireceğiz. Savaşların en iyisi olmaya çalışacağız. Bu arada fizik motorunu yenilenmiş şekilde göreceğiz.  Oyun içerik olarak da değişikliğe uğramış. Kalabalık sayısı artmış. İnsan modellemeleri  , silahlar, kıyafetler ve çevre tasarımı daha detaylı , kapsamlı hale getirilmiş. Harita daha büyük durumda karşımıza çıkıyor. Hikaye ve animus geliştirilmiş. Son olarak ise eşya seçenekleri artmış  , saldırı animasyonları da daha güzel hale getirilmiş. Grafik olarak ise pek değişiklik yapılmamış. Zaten bu grafiklerin bizleri tatmin edebileceğini söyleyebilirim.

Yapımın  oynanış özellikleri ve hikayesine bakacak olursak ;


 Oyunda çok sayıda önemli karakter rol alıyor. Tarihin önemli isimleriyle dost olacak , savaşlarda komuta vereceğiz. George Washington'un önderliğinde İsyanı başlatacağız. Fransız Generalleriyle İngilizlere komplo kuracağız. Savaşın dışında avlanacak ve gereksinimlerimizi karşılayacağız. Aynı zamanda zorlu doğa şartlarına , karlara ve yağmurlara kafa tutacağız , ufak grupları ve haydutları öldüreceğiz onların eşyalarını alacağız. Mevsimler , akşamlar , sabahlar , hayvanlar ve vahşi doğa bu sefer bu oyunda konu olmuş. Doğal yaşantımıza da bir yandan devam edip hayatta kalma mücadelesi sürdürüyoruz diyebiliriz. Yanımıza eskisi gibi sınırlı Assasins almak yok. Tavernalardan ve duyurulardan topladığımız adamları eğitebiliyor , onlarla beraber hareket edip beraber avlanabiliriz , savaşlara da  katılabiliriz.Oyun dünyasında adından çok söz ettirecek  gibi görünüyor…



 :thumbup:


Minimum Sistem Gereksinimleri;Minimum sistem:
İşletim sistemi: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
İşlemci: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 veya 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ veya daha iyisi
Bellek: 2 GB (4 GB tavsiye edilir)
Ekran kartı: Shader Model 4.0 destekli DirectX 9.0c uyumlu 512 MB'lık veya daha iyisi (Liste aşağıda)
Boş alan: 17 GB

Oyunun çıkışında var olan ekran kartlarından destekleyenler:

AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 serisi veya daha iyisi
NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 serisi veya daha iyisi



merterol.blogspot.com
-



0 yorum: